Girod Semnalizare Rutiera este asociat al grupului francez cu o traditie de peste o suta de ani in domeniu  avind 9 filiale in lume si 24 de filiale in Franta.
Prezenta pe piata din Romania incepand cu noiembrie 2006

  Competenta

   Obiectul principal de activitate a societatii il reprezinta producerea de indicatoare rutiere si elemente pentru siguranta circulatiei.

  Fie ca este vorba de semnalizarea unui tronson de drum, o noua amenajare urbana sau un proiect de semnalizare menit sa puna in valoare patrimoniul turistic al unei zone, GIROD Semnalizare Rutiera va ofera competenta si experienta de care aveti nevoie.
- calitate (produseleor noastre le este aplicata o banda nondistructibila, ce reprezinta certificatul de garantie al calitatii: noi suntem raspunzatori in orice moment de performantele produselor noastre pe perioda de garantie)
-   satisfacerea clientilor.
- posibilitatea de a circula pe drumuri moderne, semnalizate si marcate.
Indicatoarele noastre sunt produse cu tehnologie moderna, personal calificat pentru a oferi:
  Calitate

Clientii multumiti, inovarea continua, dezvoltarea durabila reprezinta aspiratiile echipei de profesionisti GIROD Semnalizare Rutiera.
Actiuniile noastre se indreapta catre atingerea acestor deziderate dar totodata spre reducerea impactului activitatii noastre industriale asupra mediului natural.
ISO 14001 - Protejarea mediului este in firea noastra.

Un comportament responsabil fata de mediul inconjurator si fata de comunitatea in care ne desfasuram activitatea reprezinta pentru GIROD Semnalizare Rutiera un obiectiv important.
ISO 9001 versiunea 2000 - Clienti multumiti

Suntem acreditati ISO 9001 versiunea 2001, acreditare ce reprezinta o garantie a produselor si serviciilor pe care le oferim, obtinuta prin performanta si eficacitatea demonstrate de intreg personalul companiei.

Copyright Girod Semnalizare Rutiera SRL. Toate drepturile rezervate.
ISO 18001 Managementul sistemului de sanatate si siguranta

Am adoptat un mediu de lucru sigur si sanatos oferind un cadru ce permite organizatiei noastre sa identifice in mod constant controlul starii de sanatate si securitate a angajatilor, sa reduca potentialul de accidente si sa imbunatateasca performanta generala.